Voorwaarden consumenten

We houden niet van ingewikkeld en doen niet moeilijk. Daarom hier kort onze voorwaarden (die uiteraard volledig voldoen aan de wet koop op afstand, het recht van retour en andere wettelijke bepalingen):

Garantie
Is je lader binnen een jaar defect? Stuur ons een mailtje (liefst met je bestelnummer) en we zorgen dat je snel een nieuwe krijgt. We zorgen dat je de oude makkelijk kunt terugsturen.

Recht van retour (afzien van je bestelling)
Wil je bij nader inzien toch de bestelde lader niet hebben?
Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje (liefst met bestelnummer), dan laten we je weten hoe je de lader (op jouw kosten) kunt terugsturen. Als we de lader terug hebben krijg je binnen 5 werkdagen je geld terug (meestal sneller). Je hoeft niet te zeggen waarom je de lader niet wilt; We vinden het echter wel fijn om te weten.

Verkeerd besteld of geleverd
Past de lader niet? Stuur ons een mailtje, en we zorgen dat je snel de juiste lader krijgt, en de verkeerde naar ons terug kunt sturen.

Stuur nooit ongevraagd een lader retour! Het kan dan gebeuren dat we niet weten dat de lader van jou afkomstig is, met alle nare gevolgen van dien. Als er een lader teruggestuurd moet worden sturen we je meestal een genummerde retourenvelop, of we leggen je uit wat je op de envelop moet schrijven zodat alles goed gaat.

Levertijd
Normaal gesproken (als dit bovenin op de website vermeld staat op het moment dat je bestelt) verzenden we je bestelling dezelfde dag als deze voor 17:30 wordt geplaatst (als je geluk hebt zelfs nog wat later). Bestel je later, dan verzenden we de volgende dag. Op zaterdag en zondag wordt er geen post verzonden, dus dan schuift je bestelling door naar maandag; PostNL bezorgt namelijk niet meer op maandag.
In alle andere gevallen versturen we binnen 3 werkdagen, tenzij we anders vermelden; dit zal dan overduidelijk op verschillende plekken op de site te zien zijn.
We verzenden je bestelling met TNTpost/PostNL, zij bezorgen doorgaans "de volgende dag", maar onze ervaring leert dat dat ook weleens 1 of twee dagen later kan zijn. Wij hebben hier verder geen invloed op, we kunnen enkel beloven wanneer wij verzenden.

Verzendkosten en levering
Wij versturen uitsluitend naar adressen binnen Nederland. De gecommuniceerde prijs inclusief verzendkosten geldt uitsluitend bij verzending naar 1 adres binnen Nederland per bestelling.

Klachten
Heb je een klacht of probleem? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje (het liefst met je bestelnummer), dan kunnen we het ook snel oplossen. Het is nog nooit voorgekomen dat we een klacht niet bevredigend hebben opgelost. Mocht dit ooit wel het geval zijn, dan is het Nederlands recht van toepassing op de transactie, en vechten we het uit bij een Nederlandse rechter.


Adres en andere gegevens
Telefoonlader.nl/ereaderlader.nl is gevestigd op Handelhof 88, 2402GX in Alphen aan den Rijn, en is een handelsnaam van Chiqa Webshops BV.

Kom niet langs, want daar zijn we niet op ingericht; dit adres heeft ook geen detailhandelbestemming. Ons magazijn bevindt zich elders, dus we kunnen en mogen je sowieso niet helpen als je langskomt. Afhalen van je bestelling is niet mogelijk.
Een telefoonnummer hebben we niet; we werken met een klein team, zijn vaak op pad of op verschillende locaties, en zouden daarom niet kunnen garanderen dat we op elk moment in staat zijn om je telefonisch te woord te staan.
We reageren meestal binnen een uur op je mail. Als je het echt nodig vindt om telefonisch contact te hebben, mail dan je telefoonnummer, dan bellen wij je als wij dat ook nodig vinden. Mailen heeft altijd de voorkeur, omdat daarmee onze correspondentie vastligt en terug te lezen is. Dat voorkomt onduidelijkheden achteraf voor ons beide.

Ons KVK nummer is 59641754.

Mis je nog info of heb je onbeantwoorde vragen, laat het ons weten.

Jouw ereader:
Ereaderlader.nl hanteert één prijs inclusief verzenden voor alle laders, ongeacht het merk of model:
autolader Autolader € 7,- gratis thuisbezorgd!

reislader Thuislader € 10,- gratis thuisbezorgd!

reislader en autolader Autolader
+ thuislader € 15,-
gratis thuisbezorgd!
ereaderlader.nl werkt veilig met:
iDeal Gratis bezorgd Paypal Creditcard